Camisar

Hej höns!

Viktor har en ny dator.
Och en cam med cyberspaceawesomecooooleffekter.
Jag har ju inte visat mitt anikte på ett tag, ack en sådan bra kombination då!

Nu bjuder Viktors fina lillasyster o fina mamma på glass.

Vi ses rymdkompisar!!


lillvickan



JAG.HAR.DAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!!
Käkarna trycks ut till ett markerat överbett, musklerna krampar ihop till en klump, salviet forsar ner på golvet och jag...måste...nypa......KIND!!!   HAN ÄR SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kiihihihihihihihihihihihihihihIHIHIHIHIHihihih

Organisera mera

Jag börjar inte jobba förrän kl 16 idag så jag har ägnat morgonen åt att släpa in en byrå i vårt rum för att få plats med alla kläder. Det känns vädligt skönt att kunna ta ett plagg direkt ur en ren byrå istället för att plocka det direkt färskt från golvet och köra en dammskakning efter det.
Det var dagens klimax.
På återseende lyskompisar!
Min fina dalahäst jag fick av mamma!

En mobil och en ring rikare

Hej kära blogg..

Hehe, nej jag bah' skojar.
Vad ceasy.

Tja alla maffiabossar och CSI agenter!
Jag har aldrig gillat säljare som står i sina små bås i gallerior som söker kontakt med allt som rör sig.
Men idag, jag noterar, idag (som egentligen inte hade existerat om joden hade gått under igår enligt någon profet) köpte jag en htc gratia av en sådan säljare. Och inte gick jag därifrån med mord i sinnet efter det att jag FICK ett 16 GB minneskort bah' sådär.

Tipsa gärna om bra appar, för jag kan inget sånt.
Jag har hållt kvar i min gamla skrutt i 2 år och har helt blundat för androidvärlden.

Något som är mer värt än en mobil är gåvor. Allt från juveler till guld. Och ringar och hästar.
Jag fick en ring av Viktor idag. En hel-finger-ring. Bara sådär som en spontan present. Jag önskar jag kunde ha den varje dag!
 





something blue

Jag kan inte sätta fingret på om jag tycker att den blå vaginan är skitkul eller bara lite lagom grotesk.

Botox

Att världen är snedvriden är ingen nyhet. Inte heller besattheten att vara så vacker som möjligt, specifikt hos tjejer. ALLA vet om vad som skapar dålig självkänsla hos barn och ungdomar. Smala och felfria modeller, trender som måste hängas med i som gärna ska vara så dyrt som möjligt, förebilder som skönhetsopererar sig och tränar eller svälter sönder sina kroppar, etc. Vad jag då inte kan förstå är hur den här mamman kan sitta där bredvid sin dotter medans hon blir intervjuad och med gott samvete, helt utan att skämmas, vara öppen med vad hon utsätter sin dotter för. Hur kan hon inte se att hon gör fel!!? Ett kvalser hade vart en bättre mamma.

You would not believe your eyes, if ten million ben&jerrys tasted like shit

TjabbaH!

Först, var beredda på att den här datorn inte fixar att göra lite mellanrum mellan textkolumnerna. Min dator är fortfarande paj. DATORPAJ MED VANILJSÅS. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

.....ok, ska hålla käft.

Håll i era strandhattar nu, för jag har mycket att berätta!
Första uppdateringen är att mitt sockersug är så pass starkt nu att jag äter upp viktor äckliga godis, alltså det enda godis som finns kvar då mitt försvinner ganska snabbt. Sånt äckligt gelantingodis med färg och skit. Smakar grummes tvättsåpa, men det innehåller ju socker så.
Andra uppdateringen är att jag har flyttat igen. Bor numera hemma hos Viktor. Efter lite research fick jag reda på att det blev en ekonomisk belastning att bo där. Plus att jag vantrivdes. Hos Viktor trivs jag. Känner mig som en fullmatad svan varje dag. Och hans familj är så bra så man verkligen VILL hänga dom i granen. Jag har inte mått såhär bra på flera år som jag gör nu.
Tredje uppdateringen är att det är helt underbart att höra Viktor spela början av fireflies på piano på mornarna. Jag tror inte han vet hur pass duktig han verkligen är.
Fjärde uppdateringen. Jag har köpt en ny klänning. Den kan ni beskåda med lillögonen här nedanför.
Femte och sista uppdateringen. Jag tycker inte alls om Ben&Jerry's glass längre. Den är helt grotesk. DÄR, jag sa det. Så. Inväntar redan hatmejl från hela världen.
Tur att man är sådär fräscht tanad!!!!!

Viktor

Aldrig förr har jag kännt mig så trygg, så rofylld, så älskad, så ompysslad och så respekterad som nu.
Och aldrig förr har jag kunnat ge allt av mig själv till någon som till honom.
Känslan av att känna mer glädje över att ha honom vid min sida varje natt än att vinna 75 miljoner är den bästa i världen. För inget annat spelar någon roll så länge han finns och mår bra och är min.

RSS 2.0